Joomla 4.2.3 -version bugipäivitys on julkaistu. Voit päivittää Joomlasi ylläpidon kautta. Muista ottaa varmuuskopio ennen päivitystä esimerkiksi Akeeba-komponentilla.

kategoriaLogoKaJoomlan tietoturvatiimi on julkaissut uusia tietoturvasuosituksia. Nämä suositukset koskevat olemassa olevia sivustoja. Uusissa asennuksissa asetukset ovat jo suositusten mukaisia. Nämä suositukset näkyvät myös ohjauspaneelin Ilmoitukset-osiossa,katso viimeinen kuva 5.

Joomla 4 tekee tuloaan. Siitä on julkaistu nyt versio Joomla 4 alfa 3. Tämä on edelleen kokeiluversio ja sitä ei tule käyttää tuotantoversioissa.

Uutta tulevassa Joomla 4 -versiossa on uudistettu ylläpitopuolen näkymä, joka on nykyaikaisen keveä ja helppokäyttöinen. Voit katsoa kuvia uudistetusta ylläpidosta täältä. (Kuvasarja on artikkelin lopussa.) Toki uusi Joomla sisältää myös paljon muuta uutta. Niistä myöhemmin kesällä enemmän.

Joomla 3.8.8 tietoturvapäivitys  on julkaistu ja sen voit ladata Joomla.org -lataussivustolta.

Kyseessä on tietoturvapäivitys, jolla korjataan yhdeksän matalan tason haavoittuvuutta ja yli 50 bugia. Mukana myös useita turvallisuuteen vaikuttavaa parannusta. Kehotamme päivittämään välittömästi.  Lue tarkemmin Joomla! 3.8.8 Released

Joomla 3.8.6 tietoturvapäivitys  on julkaistu ja sen voit ladata Joomla.org -lataussivustolta.

Kyseessä on tietoturvapäivitys, jolla korjataan yksi matalan tason haavoittuvuus ja päivitys sisältää  yli 60 bugin korjausta tai parannusta. Kehotamme päivittämään välittömästi.  Lue tarkemmin Joomla! 3.8.6 Released